Mountainbikes

Rijwielhandel Kluijfhout verhuurt Merida Big Nine model 2020 mountainbikes in verschillende maten, voor zowel mannen als vrouwen. We beschikken ook over 2 elektrische mountainbikes. 

De mountainbikes kunt u gebruiken om het nieuw aangelegde officiële MTB parcours Walcheren te verkennen, óf om gewoon een rondje zelf te fietsen natuurlijk. 

 

Parcours

Het MTB parcours loopt op slechts 200m van de rijwielhandel en is in totaal 32km lang. De route is gemarkeerd met het internationale MTB teken (rode driehoek met daaronder 2 rondjes). Vanuit Dishoek gaat u via de polder het bos in. Daar gaat u via onder andere single tracks naar de duinen bij Groot Valkenisse. Hier moet u 120 treden met de MTB op de schouder de duin op. Vervolgens wacht een schitterend stuk over de duinen tot aan Zoutelande waarbij u enerzijds het strand hebt en anderzijds het Zeeuwse landschap. Pas hier wel op in de zomer, want het kan druk zijn!

Vlak voor Zoutelande gaat u via bos en polder naar het MTB parcours Biggekerke. Hier rijdt u een rondje over het prachtig aangelegde en uitdagende parcours, waarna de route zich vervolgd over het asfalt. Via het boerenlandschap en de beroemde bunker-route gaat u via Souburg naar Vlissingen. Hier kunt u een rondje over het MTB parcours doen. De route vervolgt zich naar het Nollebos, waar u verschillende ronden bij de kanovijver rijdt. Via single tracks gaat u over het pad onderlangs de duinen terug richting Dishoek. 

Het parcours is ook geschikt voor de minder ervaren mountainbiker. 

Meer informatie kunt u vinden op: https://www.mtbroutes.nl/zeeland/vlissingen

 


TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

Routebeschrijving